2015. július 22., szerda

Blogkritika - Survivor States


Alany: Violet E. Hunter (Leona Z. P.)
Blogja: Survivor States

Design
Fejléc
Amikor először ránéz az ember egy gyönyörű munkát lát, ami valóban így is van, csak pár apróbb „hibát” találtam. Már ha azt lehet annak nevezni. Tehát, itt elől a lánynak vállait nagyon elhalványítottad, ezért áttetsző lett, mintha szinte ott sem volna, csak a körvonalát vélem fel, meg ugye tudom, hogy van válla. xd A másik, ami nem tetszik rajta: geometriai alakzatok. Elnézést, nem tudok azokra mást mondani, matek órán szoktunk ilyeneket szerkeszteni, gőzöm sincs, hogy jöttek ezek ehhez a történethez. Ezenkívül szerintem szép munka, bár ez a vöröses, akármilyen árnyalat nem nagyon megy máshoz, csak a lány hajához. És talán a címet valami más betűtípussal írhattad volna, nekem így kissé olvashatatlan. Különben tetszik, gratulálok, ügyes vagy.

Sablon és modul

A sablont nagyon eltaláltad! Nagyon megy a történethez és a fejléchez is egyaránt, mármint azért, mert a fejléc kívülről más szürkésebb. A fülecskék is szépek, rendezettek, de amikor a „Fejezetek”-nél vagy szerintem felesleges belinkelned a fülszöveget két okból is: rányomtam, de nem történt semmi; az van legfelül, mindenki azt látja legelőször. A szereplőknél pedig annyi, hogy a nevüket valami olvashatóbb betűtípussal, kérlek, mivel igaz, hogy szép, de nem olvasható. A chat nekem NAGYON élénk ehhez a szürkéhez, a színét mindenképp változtasd meg, különben minden oké. Ez is szép munka! *Aoiféle buksi simi* A trailerre kitérve: nagyon jó, szép munka, nagyon figyelemfelkeltő, az embert arra készteti, hogy neki kezdjen az olvasásnak. De láttam benne egy bakit; egy vessző hiba. 

Design: 20/15

Történet
Azt kell, mondjam, neked sikerült az, ami sokaknak nem: egy olyan történetet kitalálni, megvalósítani, amiről csak dumál a világ, ám nem tesz ellene semmit. Eléggé komoly téma, amire, ha úgy vesszük, te találtál megoldást. Tetszik az egésznek az egyedisége, az, hogy amerikai, hiszen minden ilyen nagydologban csak Amerika vesz rész, és nagyobb államok. Bár, Ázsia azt hiszem, jobban küzd a túlnépesedés ellen, ha jól tudom, minden kínai családban csak egy gyermek lehet, nem tudom, hogy jól tudom- e, de annyi biztos, hogy Amerikának is lehetnek vele gondjai. Az, hogy egy lány ellenszegül neki, nem is csodálom, hiszen ez egy hatalmas fejlődés a világnak, és oxigénmaszkkal élni nem lehet kellemes. Lényeg az lényeg marad: egy igazán egyedi blogot sikerült összeszedned, nagyon jó történet, nagyon egyedi, és helyesírási is remek.

Történet:10/10

Összesen:30/25


xoxo;
Aoi




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése